Youtube Youtube Kanal Nasl Alr

YouTube kanaln oluturduktan sonra gz alc video. Bugnk konumuz Youtube kanal ama.

Youtube Kucuk Resim Thumbnail Yapma Programsiz Ve Ucretsiz Merhaba Bu Videoda Youtube Icin Kucuk Resmin Onemi Ve Youtube Programsiz K Youtube Resim Egitim

Youtube sayesinde istediiniz videoyu izleyebilir ve istediiniz kanallara abone olabilirsiniz.

Youtube youtube kanal nasl alr. Buraya geldiinizde YouTubeun hizmet artlarn okumak iyi bir fikirdir dolaysyla ne iin kaydolduunuzu biliyorsunuzdur. lem tamamlandktan sonra Kanal Olutur dmesini tklayn. Bir Google Hesab edinin.

Google hesab aarak kendi kanalnz dahi. Youtube Kanal Nasl Alr. Dolaysyla sunacanz ierikle ilgili olmas iyi olur.

te tm detaylar ile yeni bir kanal oluturma admlar. 4 admda Youtube kanal nasl alr. Yani Youtubeda bir kanal aabilmek iin bir Google hesabna ihtiyacnz var.

Kanal liste sayfasna tklayn. Neden Kanal Amalym. Youtube Kanal Nasl Alr.

Bir bilgisayar ya da cep telefonu zerinden Youtube sitesine giri yaplr. Youtube Kanal Nasl Alr. Bu sayede Youtubeda hesap am olacaksnz.

Daykan 7 Austos 2020 63. Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. Bir kanal sahibi olabilmek iin kullanclarn ncelikli olarak kendilerine bir Google hesab amalar gerekiyor.

Oturum almasnn ardndan kanal listesi yazan ksma tklanr. Youtube Kanal Nasl Alr. letme adna Youtube kanal nasl alr sorusuna u ekilde cevap verilebilir.

Ancak YouTube kanalnz olmadan YouTubeda herkes tarafndan grlmezsiniz. Dolaysyla yok ise ilk nce kendimize bir Google hesab oluturuyoruz. YouTube kanalnzla ilikilendirmek isteyeceniniz bir Google Hesab oluturun.

lk aama Google hesabnz olmal. Google Hesabnz olsa bile video yklemek yorum yapmak veya oynatma listesi hazrlamak iin YouTube kanal oluturmanz gerekir. If playback doesnt begin shortly try restarting your device.

Bir Google hesab ile youtube kanal amak yalnzca birka saniyenizi alacak bir ilemdir. Youtube Kanal Nasl Alr. ncelikle YouTube zerinden hesabnza giri yapn.

Bir YouTube kanal amak iin kanal bir Google hesabyla kurman ve kanal resmi kanal aklamas ve kanal ad eklemen gerekir. letme kanal amak iin kanal oluturu tklayn. Burada kullanclarn dikkat etmesi gereken bir husus vardr.

Bir YouTube Kanal oluturmak iin Google hesabna ihtiyacnz olacak bu nedenle henz bir hesabnz yoksa bir Google hesab oluturun. Markanza ait kanal bilgilerinizi girin ve kaydeti tklayn. Bunun iin yapmanz gereken tek ey Google hesab amaktr.

Bunu gerekletirmek iin tek yapmanz gereken ey Youtubea girerek oturum ama ksmnda Google hesabyla balan blmn semek olmaldr. Bu kadar artk ileyen bir YouTube kanalnz var. Bugn ki yazmzda Youtube kanal amak isteyenler iin hazrladmz rehber ile yeni kanal aacak olanlara yardmc olacaz.

Site aldktan sonra bilgiler ile oturum amak gerekir. Eer kanal amak isteyen kiinin herhangi bir Google hesab varsa bu hesap zerinden YouTube kanal aabiliyor. If playback doesnt begin shortly try restarting your device.

Kanalnz YouTube web sitesinde veya YouTube mobil sitesinde oluturabilirsiniz. Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. YouTube iletme kanal amak istiyorsanz baz admlar takip ederek hzl bir ekilde ilemlerinizi gerekletirebilirsiniz.

Youtubeda oturum atktan sonra Sol st kedeki seeneklerden kanal olutur blmne gidin ve Marka Hesap adnz girin. Youtube Kanal Nasl Alr.

Youtube Sifirdan Kanal Acma Adimlari 2020 Youtube Kanal Egitim

Youtube Kanalinda Sosyal Medyalari Aktiflestirme 2020 Youtube Sosyal Medya Kanal

Youtube Kanali Nasil Olusturulur Bilgisayarda Youtube Kanal Bilgi

Nasil Youtuber Olunur Youtube Rehber Kanal

Youtube Hesap Acma Youtube Kanali Acmak Istiyorum Youtube Kanal Biliyor Muydunuz

Youtube A Nasil Uye Olunur Kanal Acilir Youtube Youtube Kanal

A Dan Z Ye Youtube Kanali Nasil Acilir Youtube Kanal Acma Youtube Adlar

Youtube Kanali Nasil Acilir Kanal Ayarlari Nasil Yapilir Youtube Filigran Ekleme Youtube Banner Ekleme Youtube Logo Ekleme Youtube Youtube Videolar Kanal

Google Panosundaki Pin

En Iyi 18 Youtube Egitim Kanali Youtube Egitim Kanallari Tavsiyesi Youtube Youtube Egitim Matematik

4 Adimda Youtube Kanali Nasil Acilir 2019 Youtube Youtube Kanal Adlar

Youtube Kanali Nasil Acilir Telefondan Youtube

Youtube Kanali Nasil Acilir Pratikhanem Youtube Kanal Nasa

Onemli Kanal Ayarlari Ve Kanal Dogrulama Youtube Egitim Seti 2 Youtube Youtube Egitim Banner

Youtube Kanali Nasil Acilir Youtube Kanal Ayarlari Nasil Yapilir Ayrintili Uygulama Youtube Youtube Kanal Videolar

Youtube Kanali Nasil Olusturulur 2019 Youtube Youtube Kanal Nasa

1000 Abone Olmadan Ceptelefonundan Canli Yapiliyor Uygulama Indirmeden Bir Abonen Olsada Youtube Youtube Uygulamalar Egitim

Youtube Kanali Nasil Acilir Pratikhanem Youtube Kanal

Bir Youtube Hesabinda Birden Fazla Kanal Nasil Acilir Youtube Kanal Tips

Post a Comment for "Youtube Youtube Kanal Nasl Alr"